събота, 6 март 2010 г.

Древен ОАЕ атмосфера на сватбата

Древен ОАЕ атмОАЕ запалени хора са запалени по него от страна на митническите и традиции, които са наследство процедури за брак и сватбите в един и същи начин, тъй като те са от древни времена, с изключение на някои малки промени, включително и прекомерен довриес и сватби, понякога в хотели, както и участието на певци и певици в техните квартали, които са някои аспекти на развитието на , които се появяват в страната, и началото на брака от отличителните черти на общността на предварително масло Всба момиче е някъде между 13 и 14 години и млад човек между 15 и 17 години.


Както е случаят с всеки час и място на сключване на брака, пътуването започва тоника, проповедта тук започва, когато младият човек реши да се ожени и да започне търсенето на подходяща съпруга, семейството е една от задачите става лесно, колкото и родителите предпочитат да се ожени за близки роднини, но извън семейството на младоженеца изпращане на членовете на семейството на момичето, което ги информира за желанието си да посети в този случай на младоженеца се стреми да бъде близо до семейството на момичето и роднини и да им отговарят и за получаване на тяхното одобрение чрез предоставяне на подаръци и обмен на посещения. Може да се наложи с посредничеството на някои заинтересовани страни, и след получаване на съгласието на всички страни се споразумяха за всичко, включително и добре позната като зестра е уговорено.


Датата на сключване на брака и за брак и иска семейството на булката могат да бъдат изложени два месеца тя подготвя, и които са скрити от очите на хората, на булката за четиридесет дни, през този период, булка носеше дрехи боядисани смес, състояща се от Алорс, жасмин, кардамон и еднокорабна, и Нил и боядисани Алорс тялото си, тъй като хората започнат да се подготовката на къната и Ихнноунаа натопи всяка седмица «всяка ситуация, в дланта на къната и извън него\", и анойнц косата си и кехлибар и цветя жасмин и Ийдл Елиас и яйчен крем През този период момиче ям най-добрата храна и да я заведа приятели да въвеждат хранения на ден, за да ги публикувате в нея наслада.


Жбп .. Сватба инструменти


Искам да кажа на булката отива за закупуване на необходимите дрехи, злато и парфюми, която обикновено е Алмзарип и Алмкхаоер и воденето на диалог и Аляхли овощна градина, а също и бащата на Наира и коприна китайски Тират Абу и Абу писалка и Алсаип и Роял Абу доказателства и Алмкхор Опуцеяп, и дрехи и Абу клетка и Алдаг, Абу Рафи Тират Бусим и ашера в допълнение към десет късометражни филми в различни цветове.


Черупката разминаване Нил хинди, черно и Абу клетка Алмидп допълнение към високо дрехи.


Пелерина и видове, включително Соиеип, или бузите, майка Аллег светлина или дебели.


И нуждите на булката не са свободни от парфюми, най-важното от Оудх, шафран мазнини, мазнини кехлибар, сандалово дърво и карамфил и нарциси и рози, както и мазнини и Алмкхмрип Алдкхоун и лютня и златото от основите на всяка сватба, а има и групи от бижута, които трябва да бъдат на булката.


Сватбен ден


Сватбен ден за една седмица преди деня на сватбата, като се започне с тази разлика, в изпълнение на популярни приноси и радостите на някои танци отразяват щастие и радост, където проведе Алмахар който е разработен то на различни видове храни, като роб жертви.


Махар харем:


И «Алмахар» е една голяма палатка на плаване на кораби и донесе се съсредоточи върху колоните на дърва за огрев окачи Алкндл страни за защита срещу слънцето.


При жени «харем Махар» събират роднини и приятели на булката и невестата съседите да участват веселие, песни и танци в същото време раздава подаръци, подадена от младоженеца към семейството на булката и нейните приятели и две жени споделят задача от младоженеца представени подаръци за участниците, както и да бъдат преразгледани «облекло» Ключът майката на булката и всички се да се подготвят за сватбената нощ.


Подготовка за брачна нощ:


Започнете подготовката на булката избере жена въз основа на услугата преди сватбата една седмица от пускането си къна, рисуване тялото и на Нил, в нощта на сватбата душ, измийте косата си и Балдип Балсдр земята, и се измива тялото си, докато отстраняват от Нил и после жените въз основа на сектора на услугите Птдечинха Беттаъеб приготвено по-рано, Булката носи леки дрехи, ако времето е топло и дебели, ако времето е хладно, които нямат право да носят златни и бижута, парфюми и дим.


От вечерта на сватбата:


На този ден проведе «Алмалд» от девети до единадесети, както и адресите на публиката вечеря, пиене на кафе, след това тя влиза в младоженеца със семейството си в стаята на невестата и го хвалеше и след това излиза и на булката се намира в друга стая не е видял служат само жената отговаря, когато Цвха мъжа си е една от лелите на булката, или роднините, преди зазоряване ушите половин час.


Когато мъжа си, булката седи в продължение на половин час, след което Икрзинха и младоженецът излезе от стаята до часа на обяд, когато той отива да види семейството си.


И Тхмм булка веднъж и аз съм горд облекло Илпсонха и украсена със злато и Яттрнха Идечлнха и пушени и съпругът на следобед в петък, тъй като четвъртък е обикновено след като са били предмет на обяд и почина малко. Вечерта, на булката от стаята си, е спръцед качи и да седне на специален етаж, а жените се тълпят, за да видите на булката, благослови ги и тази ситуация ще продължи седем дни.


В петък сутринта, на младоженеца предлага на булката сутринта «подарък от неговия вкус и способността Финанси»


Отидете в къщата на младоженеца:


Оценка на младоженеца беше домакин на вечеря в чест на пристигането на булката, като призова приятелите си и семейството си, и да присъстват на булката с нея служат само такса, и седеше в предната част на жените, за да видите, не доведе майка си с нея да не идва в къщата на младоженеца, но след известно време.


Жените продължават в честването на ден булката четиридесет, където жените от семейството посетен ежедневно, за да им помогне да се приеме нов живот постепенно.


Хората от района на изток от ОАЕ, като другите хора да разберат камък и активно, в чест на брака също народни танци вечер, три и седем нощи, хранене, последван от обяд в следобедните часове и нарече «» гост Ако една жена от друго село качи камили, магарета, преминаха в шествие, в което жените Цгрд , и нарастващите гласовете на мъжете «Балерсвп» глас, прекъсвани от стартирането на огнестрелни оръжия и подготвени за булката камила да го инсталирате и когато те пристигнат на храната е налице, и да го ръководства за съседите, ако те изля на хранителни «О, момче Бикирк معرس».


Навиците на хората от селата:


Беше за хората от селата в миналото обикновено са частни, казва шейх Мохамед бин Ахмед бин Хасан Ал-Кхазражи - дали това да бъде един празник за девойки селото момичета женен колеги и Мамлък роби или Отяа «динар», което е тяхно право, но в големите градове сватба, когато жените са по на вратата и за предотвратяване на мъжа от затварянето, нали, и Ерхнхм пръстен или нож да ги плати точно в сутринта, в селата и се заплаща преди или след като то трябва да има никакво извинение да заплати е тяхно право.


Времето за сватби в нощта на влизане варират между градовете и селата и в пустинята, в градовете жени омъжи преди зазоряване в пустинята, до заинтересованите Ялп бедуини и Лива, родители и Алмалд Балерсев доминирана от колективното изпълнение, в което всички членове на племето, пеят, танцуват и стрелба и Алерсев песни, включени в специален повод на сватбата бедуин, включително:


Марскм искат Ремаси


Модерни и вечер Меси


Напомни ми, ако аз на хора


Билхава Ashtahith и не без сватба вокали Бъдави от популярната версия, която пее на момчетата и младите хора, и танци на танца, свързани с изпълнение на улицата.


Хеллени Ялгали Бцлк


Над лоното на лесен Хтунаи

Ден и аз Хан и отнема Маделх


Житни сън Ятаивир баня за жени цвят собствените си да пеят по сватби, когато изпълнението на колективните трудови изпълняват песни Итагнин професионалистите като булка осфера на сватбата

Няма коментари:

Публикуване на коментар